Vilkår og betingelser


ONLINEKURS, ONLINEPROGRAMMER OG KURS PÅ PLASS:

Onlinekurs og onlineprogram gjelder per deltaker, og det forutsettes at innloggingsinformasjon ikke deles med andre. Du har tilgang til online kurset livet ut. Alle videoene og arbeidsoppgavene er beskyttet av opphavsrett og er kun til personlig bruk. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes i kursportalen.

Når det gjelder medlemskap så er dette et medlemskap som fortsetter å løpe hver måned. Om du ønsker å si det opp så sender du meg bare en epost, og vi ordner dette for deg, eller du kan gjøre det inne ved å logge deg inn i ditt medlemsområdet. Medlemskapet har ingen bindingstid. 

Hva skjer om jeg blir syk?

-Om du blir syk så gi meg beskjed i god tid så ordner jeg så du kan bli med på en av de neste kursene.

Boket plass går ikke ann å avbestille, men det går ann å boke deg inn til neste kurs innen 12 måneder.

COACHING AVTALE:

Beskrivelse av coaching: Coaching er et partnerskap (definert som en allianse, ikke et juridisk forretningspartnerskap) mellom Coach og klient en til en i en tankevekkende og kreativ prosess som inspirerer klienten til å maksimere det personlige potensialet. Den er designet for å lette opprettelse/ utvikling av personlige, profesjonelle eller forretningsmessige mål og for å utvikle og gjennomføre en strategi/ plan for nå disse målene. 

Coach-Klient forholdet

Som kunde forstår jeg:

– Coaching er designet for å lette oppnåelsen av min personlige og/ eller profesjonelle mål.

– Coaching er ikke terapi, og treneren er heller ikke kvalifisert til å gi juridiske, medisinske,

åndelige eller økonomiske rådgivning. Hvis klienten for øyeblikket er under pleie av en

mental helsepersonell, anbefales det at klienten omgående informerer den psykiske

helsevernleverandøren om at arten og omfang av det coachingforholdet som er avtalt av

klienten og treneren.

– Alle avgjørelser i disse områdene er utelukkende mine, og jeg erkjenner at

beslutningene mine og handlingene mine angående dem er mitt eneste ansvar, og jeg er

enig i at Coach ikke er og ikke vil være ansvarlig eller ansvarlig for handlinger eller

passivitet, eller for noen direkte eller indirekte resultat av tjenester levert av Coach.    

– Jeg er klar over at en coaching ikke handler om å bli fortalt hva jeg skal gjøre, eller å ta

beslutningene mine tatt for meg – snarere er en coach dyktig til å avdekke mine blinde

flekker og hjelpe meg i å lære å stole på min egen magefølelse når det kommer til

beslutninger – lage prosess                                                                                      

2) Tjenester

– Jeg er klar over at planlegging ikke vil skje før jeg kjøper en coaching pakke.


– Avbestillingsregler: Avbrutte og / eller planlagte økter må finne sted minst 24 timer før planlagt økt, forbeholder trener retten seg til å belaste eventuelle savnet økter som ikke følger denne retningslinjen.

– Hvis du kjøper en pakke, bør alle økter være innen 2-3 uker fra hverandre. Ingen refusjon for noen økter som klienten valgte å ikke planlegge.

Coaching økter varer 60 minutter og anbefales å skje hver uke for effektivt å lette hjelp til å nå ønskede mål

En zoomkobling til ansiktet til ansikt-konferansen blir gitt kvelden før eller morgenen til den planlagte økten. Eller vi avtaler en annen platform over nett eller personlig møte.

Kostnadene for coachingtjenester er skissert og bestemt av valgt coaching-pakke.

Dette coachingsforholdet, så vel som all informasjon (dokumentert eller muntlig) som klienten deler med treneren som en del av dette forholdet, er bundet av taushetsprinsippene.

Vær så snill å tillate at det kan gå 48 timer (utenfor røde dager og helger) for meg å svare på dine bestillinger.

 

Avtale mellom begge parter:

Som klient er jeg enig i følgende:

– Jeg er i tide for øktene våre.

– Jeg vil være til stede med treneren og fri for distraksjon for øktene våre.

– Jeg vil være forberedt på hver coachingøkt med en agenda for hva jeg vil ha coaching på o. Jeg vil sørge for at treneren min vet alt han / hun trenger å vite, så han / hun kan trene meg.

– Jeg vil opprettholde høye forventninger til både meg selv og treneren min.

– Jeg gir treneren min tillatelse til å være direkte og dristig med meg.

– Jeg vil ta mine egne notater og være ansvarlig for min egen læring og take-away.

– Jeg vil gi treneren min tilbakemelding om hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

– Jeg vil informere treneren min om å planlegge konflikter mer enn 24 timer i forkant av økten vår, eller jeg mister treningstiden min (og betaler tilhørende avgift for coaching)

Som trener er jeg enig i følgende:

– Jeg er i tide for øktene våre.

– Jeg vil være til stede med deg og fri for distraksjon for øktene våre.

– Jeg vil holde det du forteller meg i tillit og overholde International Coach Federation etiske retningslinjer

– Jeg vil være snill, ærlig og direkte.

– Jeg vil være forberedt på hver coachingøkt.

– Jeg vil validere, fokusere på og tro på styrkene dine og det beste i deg. – Jeg vil akseptere deg fullt ut og møte deg der du er uten å dømme.

– Jeg vil støtte deg når du vurderer nye perspektiver.

– Jeg vil skape nye muligheter med deg.

– Jeg vil jobbe hardt for å hjelpe deg å se de blinde flekkene dine som holder deg tilbake.

Treneren driver med opplæring og etterutdanning, den prosessen kan kreve navn og kontaktinformasjon til alle klienter for mulig bekreftelse. Ved å signere denne avtalen, samtykker du i at bare ditt navn, kontaktinformasjon og start- og sluttdatoer for coaching deles med ansatte og /eller andre parter involvert i denne prosessen med det eneste og nødvendige formål å bekrefte coachingsforholdet, ingen personlige notater vil bli delt. I henhold til etikken i vårt yrke, kan emner deles anonymt oghypotetisk med andre coaching-fagpersoner for trening, veiledning, veiledning, evaluering og for coacher profesjonell utvikling og / eller konsultasjonsformål.

Etiske retningslinjer *

Arbeider ikke med klientene som er aktivt ønsker å ta selvmord eller føler selvmordstanker, dette er utenfor omfanget av vår kompetanse. I tilfelle en krise hvis klienten føler for selvmord eller er under ekstrem emosjonell utmattelse, vennligst ring øyeblikkelig hjelp 113. For de som bor i USA som trenger øyeblikkelig hjelp: 1-800- 273-8255. For de utenfor USA er her en lenke med krisehjelp i forskjellige land: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_suicide_crisis_lines Her er ressurser fra staten angående vold av kvinner: https://www.womenshealth.gov/relasjoner -og-sikkerhet / få-hjelp / stats- ressurser Hvis du er hjemløs og trenger øyeblikkelig hjelp her er en lenke med tilfluktsrom tilgjengelig i henhold til staten: https://www.womenshelters.org/

* Ikke ha økter med klienter som er påvirket av alkohol eller narkotika. Hvis vi mistenker at en klient er under påvirkning, vil vi omplanlegge avtalen, og hvis klienten føler at de driver med selvsaboterende atferd som rus, kan vi ta opp det i en fremtidig økt.

* Ikke diagnostiser tilstander,og vurder heller ikke problemer med psykisk helse, og vi forskriver ikke medisiner, og vi tilbyr heller ikke tjenestertil kunder som trenger hjelp med problemer utenfor coachens kompetanseomfang.

* Gir ikke råd om noen form for medisiner som kundene tar. «Hvis du velger å gjøre endringer i medisiner du tar, må du først kontakte lege.»

*Veiled deres kunder, men de tar ikke beslutninger for dem. De erkjenner at det er klienten som vil leve med konsekvensene av enhver beslutning de tar, og av den grunn avstår vi fra å fortelle våre kunder at de MÅ forlate et voldelig forhold, eller at de må gjøre dette eller det. Vi coacher våre klienter tilå være de beste versjonene av seg selv, på denne måten når de er på sitt sterkeste emosjonelt, kan de ta sine egne beslutninger basert på et godt sinn og en klar tenkeevne.

* Overhold streng konfidensialitet og ikke gi familiemedlemmer eller venner informasjon om vår klient uten skriftlig, samtykke fra vår klient.

* Vil ikke bevisst avgi offentlige uttalelser som er usanne eller villedende, eller komme med falske påstander i noen skriftlige dokumenter knyttet til treneryrket

* Vil respektere forskjellige tilnærminger til coaching. Jeg vil respektere andres innsats og bidrag og ikke misrepresentere dem som mine egne.* Vil ikke bli seksuelt involvert med noen klienter.

* Vil sørge for at coachingklienten, før eller i løpet av den første økten, forstår karakteren av coaching, grensene for konfidensialitet, økonomiske ordninger og andre vilkår i coachingavtalen.

* Hvis de tror at klienten vil bli bedre tjent med en annen trener, eller av en annen ressurs, vil oppmuntre klienten til å gjøre en endring.

* Vil ta alle rimelige skritt for å varsle de aktuelle myndighetene i tilfelle en klient avslører en intensjon om å true seg selv eller andre.

* Vil bare byttehandel for tjenester, varer eller annen ikke-monetær godtgjørelse når det ikke vil svekke coachingsforholdet.

ICF etisk kode: https://coachfederation.org/code-of-ethics

  

TAUSHETSPLIKT:

All kontakt mellom oss er underlagt taushetsplikt, og du kan være helt trygg på at opplysninger og informasjon gitt i kurs- og coachingsammenheng forblir privat.

Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater med andre. Derimot er du underlagt taushetsplikt om alt som omhandler andre deltakere på kurs, event, i kursportalen eller andre sosiale arenaer i tilknytning til PureJoy.no og PureJoy AS

ANGRERETT:

Alle onlinekurs som er på nett har 14 dagers returrett. Det vil si at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd innen 14 dager etter kjøpsdato. Pengene tilbakeføres til kontoen de ble betalt fra, forutsett at vi har mottatt en skriftlig henvendelse innen fristen til nina@purejoy.no.

Hva skjer om du blir syk og skal være med på kurs på plass?

Om du blir syk så gi meg beskjed i god tid så ordner jeg så du kan bli med på en av de neste kursene.

Boket plass går ikke ann å avbestille, men det går ann å boke deg inn til neste kurs innen 12 måneder.

BETALING:

Alle onlinekurs og coachinger 1 til 1 forhåndsbetales via våre nettsider. Online kurs fås tilgang til rett etter at betalingen er gjennomført og godkjent.

Coaching timer 1-1 blir avtalt etter at betalingen er gjort. Og blir da avtalt senest innen 48 timer etter betaling av timer er gjort og registrert, om ikke annet skulle være avtalt.

Betaling av online kurs og coaching timer 1-1 gjøres via vår nettbutikk via vipps, kort eller klarna.

AVLYSNING OG UTSETTELSE:

PureJoy AS-Nina Lundgård forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette coaching, kurs og event som følge av årsaker som er utenfor vår kontroll. Ved avlysning vil du få refundert innbetalt beløp, eller tilbud om deltakelse på et senere tidspunkt.

ANSVARSBEGRENSNING:

PureJoy AS – Nina Lundgård fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til websidene, video, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Ved å kjøpe kurs og coaching aksepterer og godtar du, at du fullt og helt er ansvarlig selv for din fremgang og dine resultater.

KUNDESERVICE:

Ved spørsmål om tjenesten, tekniske problemer og reklamasjon vedrørende tjenesten eller betalinger rettes disse til PureJoyByNina, Nina Lundgård, via nina@purejoy.no eller via kontaktskjema. Vi gir deg tilbakemelding på henvendelsen så raskt som mulig.

REKLAMASJON OG OMTALE:

Hvis du er fornøyd med et produkt eller tjenesten, er vi veldig glad for at du bringer det videre. Er det derimot noe som ikke svarer til forventningene dine, setter vi pris på at du tar kontakt med oss direkte via nina@purejoy.no – Vi vil strekke oss langt for at du skal bli fornøyd.

Hvis det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik uenighet, er mellom oss internt. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen form for kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig omtale.

Hvis tvisten ikke løses ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten.

Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, skjer per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet sendes til epost som vises nedenfor.

PureJoy AS

Nina Lundgård

nina@purejoy.no

Org.nr: 999079849 MVA