Om Meg

Hvem er jeg.

Utdannet MediYoga lærer (medisinsk yoga), YinYoga lærer, VinyasaYoga lærer, Hudpleier og LivsCoach. MediYoga lærer utdanningen er tatt i Oslo 2023 med Anders Engqvist. VinyasaYoga lærer er tatt med Brett Larkin, YinYoga lærer med Kassandra Reinhardt.
Også utdannet LivsCoach i Sverige i 2022 med Kjell Haglund. Og utdannet NLP practitioner coach i 2016 i Oslo.

Utdannet hudpleier i 2005 på Beauty Hudpleifagskole i Oslo. Drevet egen hud og velvære salong i mange år siden 2008, blant annet i Fredrikstad sentrum og Gamlebyen Fredrikstad.
Jeg har alltid interessert meg for personlig utvikling, yoga, sunn mat, rene produkter, velvære og sunn livsstil. Yoga, kosthold, naturlige produkter for kropp og hud, samtaler, personlig utvikling har forandret hele mitt liv. Det har hjulpet meg ut av utbrenthet, mye stress, tankekjør, lite glede og mening blant annet. Det har hjulpet meg å ta vare på meg selv og vise meg selv self-love, og å være i nuet blant annet. Og slippe på traumer og spenninger i kroppen.
Gjennom online live yoga, yoga kurs, self-love produkter, coaching samtaler, massasje og youtube kanal så vil jeg gjerne også hjelpe andre til mer glede, ro, mindre stress, self-love og leve i nuet.
Lys, glede og kjærlighet,
Goklem, Nina Lundgård 🦋
Grunnlegger av Pure Joy AS


Hvorfor naturlig?

Kommer mer info.


«»

Omtale kommer

«»

Omtale kommer