Trenger noen å snakke med, anonymt eller chat

Trenger du noen å prate med? Anonymt, ved chatting, med video eller uten video? Jeg prater gjerne med deg. Jeg er utdannet LivsCoach og NLP practitioner coach. Jeg er også utdannet Vinyasayogalærer, Mediyogalærer (medisinsk yoga) og Yinyogalærer. Jeg har undervist på flere treningssentre som SATS, Tren Engelsviken og mer. Og jeg underviser fast hver uke på Family Sports Club, itillegg til egne yogakurs i Sarpsborg, og online live yoga. Coaching har hjulpet meg enormt mye til å se ting jeg ikke klarer å se selv, til å komme meg videre når jeg føler jeg ikke kommer noen vei, til å se på ting på en annen måte, bli bedre kjent med meg selv, bli en bedre utgave av meg selv, ikke gå inn i gamle dårlige spor og mer. 

– Lever du det livet du vil leve?

– Vil du ha mer glede og mening?

– Mye stress og bekymringer?

– Opplevd traumer og føler du sitter fast i gamle spor, eller vet ikke helt åssen du skal heale det?

– Føler deg alene?

– Trenger du veiledning og hjelp innen trening og kosthold? For en sunnere livsstil, få mer energi, ta mer vare på deg selv?

– Få mer indre ro?

Eller andre ting.

 

Jeg prater gjerne med deg 🩷 Jeg har online coaching med chat, video, uten video eller fysisk møte i Sarpsborg.

Trykk på et produkt over og bestill der, eller trykk her for å kontakte meg om du har spørsmål osv. Jeg hjelper deg gjerne.

Gleder meg til å høre fra deg.

Goklem,

Nina 🩷🌸